Innledning

Gigplanet er en tjeneste som gjør det enklere å finne artister som kan spille til et arrangement. Brukervilkårene på denne siden gjelder alle besøkende på gigplanet.no. Det er også egne brukervilkår for band/artister (deg som er registrert som artist) og kjøpere (deg som booker artist). Disse brukervilkårene er gjeldende fra og med AKTUELL DATO. Besøk denne siden for å holde deg oppdatert på de aktuelle alminnelige brukervilkårene.

Bruk av Gigplanets tjenester

Du kan benytte gigplanet.no uten å opprette bruker for å se tilgjengelige artister/band og lese mer om dem.

For å booke et band må du registrere deg som kunde hos Gigplanet.

For å registrere deg som artist/band må du opprette en konto her. Det er gratis å registrere seg på Gigplanet. Eventuelle kostnader for å benytte deg av tjenesten blir oppgitt der det er gjeldende.

Gigplanet og våre tjenester, innhold (med unntak av eget brukerinnhold), funksjoner og funksjonalitet er den eksklusive eiendommen til Gigplanet, og kan ikke benyttes utenfor de oppgitte formålene i brukervilkårene.

Misbruk av tjenesten

Gigplanet.no og innhold på sidene kan ikke brukes til formål utenfor innhenting av informasjon og registrering som kunde eller band/artist. Kommersielt bruk av tilgjengelig tekst, bilder, video og lyd uten samtykke fra Gigplanet eller band/artist er ikke tillatt.

Gigplanet forbeholder seg retten til å utestenge registrerte kunder og band/artister som misbruker tjenesten.

Personvern

Som besøkende på gigplanet.no vil vi kunne innhente begrensede personopplysninger som du har samtykket til gjennom tredjeparter. Dette er anonymiserte opplysninger og vil ikke kunne brukes til å identifisere enkeltpersoner.  Ved å registrere deg som kunde eller band/artist vil vi samle inn ytterligere nødvendige opplysninger for å benytte Gigplanet. Du vil få informasjon om dette mens du registrerer deg.

Du kan lese mer om vår bruk og rutiner for personopplysninger her.