For artister
Booking
Hvorfor kan jeg ikke se arrangørens kontaktinfo?
A
Skrevet av Alexander Sundli-Härdig
Oppdatert over en uke siden

For å hjelpe dere til å dokumentere dialog og avtaler med arrangøren, er kontaktinformasjonen skjult inntil bookingen er gjennomført.

Erfaringer tilsier at håndtering av eventuelle uenigheter i etterkant blir vanskelig hvis dialogen har skjedd i forskjellige kanaler.

Derfor anbefaler vi at dialogen foregår samlet ett sted. Dette skaper trygghet både for dere som artist/band og for arrangøren.

Merk: Alle bookinger som er initiert gjennom Gigplanet, men som er gjennomført utenfor Gigplanet bryter med våre Brukervilkår. Hvis vi identifiserer dette, kan vi deaktivere kontoene til personene som har tatt imot bookingen og arrangør.

Har du synspunkter og idéer til dette, ta gjerne kontakt med oss!