Hvem er Gigplanet?
Geir Johannessen avatar
Skrevet av Geir Johannessen
Oppdatert over en uke siden

Gigplanet er en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

• 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen

• 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring

• 20 års erfaring innen programmering og drift

• 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

Vårt mål er å gjøre det enklere for folk flest å kunne finne, samt booke levende musikk til sine arrangementer og eventer. På den måten skal vi bidra til å skaffe musikere i Norge flere spillejobber.