Gigplanet er en liten gjeng med mennesker som har lang erfaring fra både næringsliv og musikkbransjen. Sammensetningen er skreddersydd for å dekke kompetanseområder innen salg, marked, teknologi, design og brukeropplevelse. Konkret har Gigplanet:

• 30 års erfaring innen artist og underholdningsbransjen
  • 30 års erfaring innen ledelse, salg og markedsføring
  • 20 års erfaring innen programmering og drift
  • 10 års erfaring innen design, webdesign og brukeropplevelse

Vår ambisjon er å bygge en nasjonal nettside som viser alt av live musikk dette landet har å by på. På den måten vil vi gjøre det enklere for folk flest å booke live musikk til sine eventer og arrangement.