For artister
Ofte stilte spørsmål
Hvor mye koster det å være artist hos Gigplanet?
Geir Johannessen avatar
Skrevet av Geir Johannessen
Oppdatert over en uke siden

Det koster ingen ting å være artist hos Gigplanet før vi har skaffet deg en spillejobb.

For å sikre at Gigplanet og du som artist jobber mot samme mål, tar vi 10% i formidlingshonorar når man har gjennomført en spillejobb.

Du velger selv hvilke spillejobber du ønsker å takke ja til. Takker du nei, koster det fortsatt ingen ting.

Det betyr at vi ikke tar noe betalt før vi har levert verdi til deg.

Formidlingshonoraret bruker vi til å  markedsføre deg og de andre artistene, samt at vi videreutvikler Gigplanet.

Hva venter du på?